25 februari 2024
Eeuwig Bach
Een leven vol muziek tussen hemel en aarde

Musica per la vita (Christel Steurs: blokfluit, Liesbeth Leysen: blokfluit, Ritsuko Obata: cello en Huguette Linsen: klavecimbel en orgel) kiest als muziekgroep volop voor het leven. Ze zijn dan ook gefascineerd door de muziek van Johann Sebastian Bach, die als geen ander vertelt over het leven tussen hemel en aarde. Zijn muziek is helend bij pijn en brengt orde in chaos. Met “Eeuwig Bach” brengt Musica per la vita een concertprogramma met aria’s uit de kerkelijke cantates en oratoria van Bach. Vocaal worden ze hierin ondersteund door Jan Wouters (altus) en Liesbeth Mariën (sopraan).

Jan Wouters studeerde aan de Academie voor Muziek, Woord en Dans in Herentals en aan de Hochschule für Musik und Theater in München. Momenteel bouwt hij een succesvolle internationale carrière uit als altus in opera- en oratoriumuitvoeringen.

Liesbeth Mariën volgde zang aan de Academie voor Muziek, Woord en Dans in Herentals en aan de academie van Heist-op-den-Berg. Ze heeft een ruime ervaring als koorzangeres en als soliste bij o.a. het Herentalse Sint-Franciscuskoor en bij Musica per la vita.

Zondag 25 februari 2024 om 15:00 uur in de Sint-Catharinakerk (begijnhof) te Herentals.
Kaarten (inclusief een mooi programmaboekje) kosten €15 in voorverkoop, €18 aan de kassa
en €3,5 voor houders van een UiTPAS met kansentarief.

Voorverkoop door overschrijving op rekening BE 82 4132 0913 3168 van DF Herentals met vermelding van “Eeuwig Bach” en de naam waarop de reservatie moet worden gemaakt