Wat betekent
het voor mij
als ik zeg
"Ik ben Christelijk gelovig"
Wat betekent het voor mij... ?

Tientallen sprekers hebben in de loop van de voorbije jaren van op de preekstoel van de Sint-Waldetrudiskerk in Herentals een persoonlijk antwoord geformuleerd op de vraag "Wat betekent het voor mij als ik zeg: ik ben Christelijk gelovig?". Hiervoor kregen ze welgeteld 30 minuten.

Wij nodigen u uit en dagen u uit om ook eens stil te staan bij deze vraag en uw antwoord te formuleren in ... 300 karakters. Bezorg ons uw geloofsgetuigenis, zodat wij ze via onze website kunnen delen en laat u evenzeer inspireren door de manier waarop anderen hun meest persoonlijk antwoord op deze vraag hebben geformuleerd.

1. Wie bent u?

Hoe mogen we u benoemen als auteur van uw getuigenis? U kan uw naam, beroep, leeftijd en woonplaats opgeven, maar dit is niet verplicht. Als naam kan u uw volledige naam geven, enkel uw voornaam, uw initialen...

Uw getuigenis zal ondertekend worden met de gegevens die u hier opgeeft. Een voorbeeld van deze signatuur krijgt u onderaan te zien.

Naam
Beroep
Leeftijd
Woonplaats
Signatuur
2. Hoe kunnen we u contacteren?

Wij publiceren uw getuigenis op onze website en mogelijk zullen we ze ook op één of andere wijze tonen tijdens onze preekstoelavonden in juli en augustus. Mochten we ze op een andere manier willen gebruiken, dan zullen we u hier­voor steeds eerst om toestemming vragen. Daarom vragen we u om ons uw mailadres te geven. Dit adres zal nergens openbaar gemaakt worden.

E-mail
3. Uw getuigenis

Wat betekent het voor u als u zegt: "Ik ben Christelijk gelovig?". Geef ons uw antwoord in maximum 300 karakters. Afgezien van de correctie van mogelijke taalfouten, zullen wij uw tekst niet aanpassen. Wij behouden ons wel het recht om de tekst niet te publiceren, indien deze niet een antwoord op de gestelde vraag zou bevatten.

nog 300 karakters...